Élelmiszer és Papír-írószer házhozszállítás 1993 óta.

Üres bevásárló kosár
Üres a kosár
Belépés | Regisztráció
Saját Lacsi fiókja

3, 5, 10 literes Borok (Bor-Box) csappal / Ostorosbor Bag-In-Box Egri Rozé félszáraz rosébor 12% 3 l csappal

Ostorosbor Bag-In-Box Egri Rozé félszáraz rosébor 12% 3 l csappal

Oszd meg másokkal is mit találtál

Ostorosbor Bag-In-Box Egri Rozé félszáraz rosébor 12% 3 l csappal

3799 Ft / db
Egysegár: 1267 Ft / l
db

  • MPL futárral kérhető

Védett eredetű klasszikus félszáraz rozébor

Az évjárat legjobb rozéit egyesítettük ebben a friss, elegáns borban, mely a kellemes nyári esték ideális kísérője. Gyümölcsössége 8°C-ra hűtve érvényesül igazán.

Ostorosbor - Bag-In-Box
A környezetünk védelmében

Cégünk az Egri Borvidék legnagyobb borászata, így a fogyasztók közül sokan elsőként a mi termékeinket választják a borvidékről. Ezért is ügyelünk különösen a minőségre, de szeretnénk a környezettudatosságban is példát mutatni. Többek közt ezért döntöttünk úgy, hogy borainkat bag-in-box kiszerelésben is kínáljuk.

Ez a csomagolás ugyanis környezetbarát megoldás, mert nagyrészt újrahasznosítható anyagokból készül, csökkenti a csomagolóanyag igényt, szállítási és raktározási szempontból is optimális. A legfrissebb kutatások szerint előállítása során fele annyi szén-dioxid és 85%-kal kevesebb ipari hulladék képződik, mint a hagyományos üveg esetében. Mindemellett hosszan megőrzi a bor frissességét, növeli eltarthatóságát a felbontás után is. Mi így is hozzájárulunk az ökológiai lábnyomunk csökkentéséhez.

Kén-dioxidot tartalmaz


Cégünk a termékinformációkat frissíti, és meg tesz mindent annak érdekében, hogy azok pontosak legyenek a weboldalon feltüntetve. Azonban az élelmiszer összetevők, a tápanyagértékek és allergén összetevők folyamatosan változnak, így cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért. Ha bármilyen kérdése van a termékekkel kapcsolatban kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot. Minden esetben olvassa el a kapott terméken található címkét. A képek tájékoztató jellegűek, a képeken szereplő feliratok, színek, akciós feliratok, darabszám leírások külső oldalról származnak. Ha kimondottan a képen szereplő feliratos termékre lenne szüksége, vásárlás előtt érdeklődjön az aktuális termékfotó iránt. Az ebből fakadó panaszt, sajnos nem tudjuk elfogadni.

Néhány hasonló termék az áruházból.