Élelmiszer és Papír-írószer házhozszállítás 1993 óta.

Üres bevásárló kosár
Üres a kosár
Belépés | Regisztráció
Saját Lacsi fiókja

Kedvezmények

Lacsiboltja kedvezmények, már az első vásárlás után olcsóbb árak!

A 2. vásárlástól az alábbi kedvezményekben részesül:

- A termékek árából % kedvezményt nyújtunk, az áruházba való belépéskor már a kedvezményes árakat látja majd a VIP tagsági feltételek szerint.

- A törzsvásárlóink részére 5000 és 9999 Ft közötti vásárlás esetén is szállítunk a Lacsi futár kiszállítás feltételei szerint.

- Készpénzes Utánvétel is kérheti a rendelését akár a pesti kiszállításokhoz, akár a vidéki postacsomagküldéshez,  kivéve a Lacsi XXL vidék kiszállítás választásakor.

Ár kedvezmény rendszer:

 1. Lacsiboltja VIP Tagsági rendszer 2-3-4 %
 2. Mennyiségi kedvezmények, többet olcsóbban
 3. Kedvezmény feltételek 

1. Lacsiboltja VIP Tagsági rendszer 2-3-4 % kedvezmény!

 • Lacsiboltja VIP Bronz tagság:   Első kifizetett rendelése után megkapja a Lacsiboltja virtuális VIP BRONZ tagságit, mely a következő kedvezményekre jogosítja fel: 2 % kedvezmény az ön által megrendelt összes termékre, de nem vonatkozik az akciós termékekre, a dohányárura, göngyölegre, mennyiségi kedvezményekre, egyéb kedvezményekre és szállítási költségre.
   
 • Lacsiboltja VIP Ezüst tagság:   40 000 Ft kifizetett rendelés után  megkapja a Lacsiboltja virtuális VIP EZÜST tagságit, mely a következő kedvezményekre jogosítja fel: 3 % kedvezmény az ön által megrendelt összes termékre, de nem vonatkozik az akciós termékekre, a dohányárura, göngyölegre, mennyiségi kedvezményekre, egyéb kedvezményekre és szállítási költségre.
   
 • Lacsiboltja VIP Arany tagság:   100 000 Ft kifizetett rendelés után  megkapja a Lacsiboltja virtuális VIP ARANY tagságit, mely a következő kedvezményekre jogosítja fel: 4 % kedvezmény az ön által megrendelt összes termékre, de nem vonatkozik az akciós termékekre, a dohányárura, göngyölegre, mennyiségi kedvezményekre, egyéb kedvezményekre és szállítási költségre.

2.  Lacsiboltja mennyiségi kedvezmény rendszer, többet olcsóbban!

 • X darabtól olcsóbban:   Rendszerünk a többet olcsóbban elv alapján a megadott darabszám megrendelése esetén kedvezményt nyújt a normál vagy az akciós árból. Keresse a termékek adatlapjánál az "X darabtól olcsóbb" feliratot.
   
 • Kartonban olcsóbban:   Ha a terméket teljes bontatlan kartonban vásárolja meg úgy olcsóbban tudjuk azt biztosítani. Kizárólag teljes kartonos rendeléseknél biztosított a kedvezményes ár. Keresse a termékek adatlapjánál a "Kartonban véve olcsóbb" feliratot.

 

3.   Kedvezmény feltételek

 • A Lacsiboltja VIP tagsági árkedvezményeket kizárólag a www.lacsiboltja.hu weboldalon leadott, ill. e-mail útján érkezett megrendelést vesszük figyelembe, és kiszállítás esetén érvényesek!  A normál bolti vásárlásokat nem tudjuk elfogadni az Online Shop kedvezmények igénybevételéhez. Egyedi mennyiségi árkedvezmény esetén a tagsági viszonnyal járó árkedvezmény további kedvezményként már nem használható! Pl.: 1 raklap ásványvíz egyedi megállapodott végösszegéből nem számolunk további % kedvezményt. Az árkedvezmény változtatását csak kifizetett számla után állítjuk át.