Élelmiszer és Papír-írószer házhozszállítás 1993 óta.

Üres bevásárló kosár
Üres a kosár
Belépés | Regisztráció
Saját Lacsi fiókja

ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek és Adatvédelmi és Felhasználói Tájékoztató

 1. Amely létrejött egyrészt Ámokfutók Ker. Bt. által üzemeltetett www.lacsiboltja.hu internetes áruház, továbbiakban ön (mint magánszemély, ill. gazdálkodó szervezet) között.
   
 2. Üzemeltető az áruház szolgáltatásait folyamatosan fejleszti, az esetleges technikai fennakadásból származó károkért felelősséget nem vállal.
   
 3. Üzemeltető mindennemű változtatás jogát fenntartja arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, beleértve az árváltozást, akciós időtartamot, rendelés törlést, szüneteltetést, esetleges megszüntetést.
   
 4. Az oldalon szereplő termékleírások, fényképek, logó-k, ötletek, a szellemi és szerzői tulajdonra vonatkozó törvények védelme, ill. védjegyoltalom alatt állnak, továbbá tájékoztató jellegűek. Azok másolása, felhasználása tilos, és törvénysértő! Felhasználásukhoz az üzemeltető kizárólagos írásos engedélye szükséges.
   
 5. Felhasználónk elfogadja, hogy a hírlevélben fizetett hirdetések jelenjenek meg.
   
 6. Lacsiboltja a regisztrációnál megadott adatokról külön nyilvántartást vezet, ezen adatokról rajtam kívül csak a szolgáltató férhet hozzá. Személyes adataimat a szolgáltató bizalmasan kezeli, ezeket harmadik személy részére a tulajdonos hozzájárulása nélkül nem adja ki. Az adataimhoz történő hozzáférés érdekében az általam választott jelszó titkosságának megőrzése az én felelősségem. Amennyiben illetéktelen személy a jelszóhoz hozzáférve azzal visszaél, a szolgáltatót ezért semminemű felelősség nem terheli.
   
 7. Áruházunkban alkoholtartalmú italok és dohánytermékek is vásárolhatóak. Vásárló kijelenti, hogy ha alkoholos terméket vásárol, azt kizárólag magának vagy ismerősének rendeli, akik 18 éven felüli személyek. Ennek ellenkezőjének esetében adatok visszaélése miatt feljelentésben részesül a megrendelő.
   
 8. Az aktuális üzemelési feltételrendszer a vásárlás menüpontban olvasható. Jelen jogi nyilatkozat online vásárlásra vonatkozó részeinek tartalmi alapja az 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet a távollevők között kötött szerződésekről.
   
 9. Vásárlástól való elállás joga: Az áru kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül az érvényben lévő törvényi rendelkezések szerint a vásárlónak lehetősége nyílik a megvásárolt áru visszaküldésére. A visszaküldésnél felmerülő költségeket a vásárló köteles megfizetni. Az elállás jogát csak nem romlandó, illetve természeténél fogva visszaszolgáltatható áruk esetében gyakorolhatja a vásárló, és csak abban az esetben, ha az árut sértetlenül juttatja vissza. Ha a vevő, megtévesztő, téves rendelésével kárt okoz cégünknek, kizárhatjuk a további vásárlási lehetőségekből.  Kifutó (Outlet) és szezonális (ünnepi) terméket nem áll módunkban visszavenni. Reklamáció feldolgozása 30 nap.
 10. Rendelése lemondását vagy módosítását a leadott rendelés idejéhez képest 12 órán belül fogadjuk el írásban a regisztrációkor megadott email címről vagy telefonszámról. A bolti átvételes át nem vett megrendelés a regisztrációkor elfogadott szerződés alapján tartozásnak minősül, melynek számláját átadjuk pénzbehajtó partnerünknek.
 11. Amíg a vásárlónak tartozása van a cégünk felé (számla tartozás, károkozás), addig új megrendelést nem teljesítünk!

Kérdésekkel és észrevétellel a következő e-mail címre írhatnak: info [kukac] lacsiboltja.hu

ÁSZF letölthető verzió

BORGUN fizetési tájékoztatója magyar nyelven.

MasterPass fizetési tájékoztatója magyar nyelven.

Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről magyar és angol nyelven