Élelmiszer és Papír-írószer házhozszállítás 1993 óta.

Üres bevásárló kosár
Üres a kosár
Belépés | Regisztráció
Saját Lacsi fiókja

Karantén esetén - Tartós élelmiszer rendelés


Karantén esetén ilyen élelmiszer, háztartási cikk legyen otthon nagy mennyiségben - túlélőkészlet

Tartós élelmiszer, háztartási eszközök, amelyekből legyen otthon. Ha nincs otthon elegendő liszt, olaj vagy cukor, abból is érdemes beszerezni egy kisebb mennyiséget, de jól jöhet még az instant élesztő, porlevesek, konzervek, és a tartós tej is, ahogy a kétszersült, vagy sokáig eltárolható kenyér. Jó, ha van otthon ezen kívül keksz, hiszen az sokáig eláll, és van benne tápanyag, ezen kívül lekvár, méz, müzli, és ne feledkezzünk meg a kávéról és teáról sem.
Viszonylag sokáig eláll a burgonya, a répa és az alma, ezekből is érdemes tehát bespájzolni, ahogy száraz alapanyagokból is, ilyen a bab, a lencse, a csicseriborsó. Emellett érdemes lehet feltankolni konzervekből (zölségek, és gyümölcsök), illetve mirelit-termékekből (gyorfagyasztott zöldségkeverékek, előkészített húsok) is, így nem kell majd nélkülöznünk kb. semmit, ha időszakosan lennének fennakadások.
De érdemes körülnézni a fürdőszobában is, hogy nincs-e kifogyóban a szappan, fogkrém, mosópor és wc-papír készlet. És ha van, gondoljunk a kisállatokra is.

Hír forrása, teljes cikk

Tartós élelmiszer rendelés:

Alapvető élelmiszerek
Zöldségek, Gyümölcsök
Tejtermékek
Pékáruk
Húsáruk
Fagyasztott élelmiszer
Italok
Édességek
Rágcsálnivalók
Állateledelek
Szépségápolás - Higiénia
Baba étel, ital, ápolás
Háztartási és vegyiáruk
Háztartási felszerelés