Élelmiszer és Papír-írószer házhozszállítás 1993 óta.

Üres bevásárló kosár
Üres a kosár
Belépés | Regisztráció
Saját Lacsi fiókja

Már nálunk is kapható a Pöttyös Laktózmentes Túró Rudi!!!


A laktóz intoleranciát, vagy más nevén tejcukor érzékenységet egy, a tejcukrot bontó enzim (az úgynevezett laktáz) teljes vagy részleges hiánya okozza. Következtében a tej, a tejtermékek vagy bármilyen tejszármazékot tartalmazó étel, ital, de akár gyógyszer elfogyasztása után kellemetlen hasi panaszok, például puffadás, hasi görcsök, hasmenés alakulnak ki.

A laktóz intolerancia elsődleges kezelési módja a diéta, vagyis a tej és tejtermékek fogyasztásának mellőzése. Az egyéni tűrőképesség nagyon változó lehet, emiatt sok tejcukor érzékeny a savanyított tejtermékeket (pl. joghurtot, kefirt), illetve bizonyos alacsony laktóz tartalmú sajtokat képes elfogyasztani. Jól színesíthetik az étrendet a különböző gabona-, mandula- vagy szója alapú italok és egyéb készítmények, valamint a laktózmentes, prehidrolizált tejek, tejtermékek, tejalapú desszertek, köztük a Pöttyös laktózmentes túró rudi.

TV Reklám
Senki se maradhat ki a jóból! A megszokott Pöttyös íz mostantól laktózmentes változatban is. Pöttyös, laktózmentesen is az igazi!