Élelmiszer és Papír-írószer házhozszállítás 1993 óta.

Üres bevásárló kosár
Üres a kosár
Belépés | Regisztráció
Saját Lacsi fiókja

Ceresit Stop Aero 360° páramentesítő készülék


 

Kényelmes megoldás a felesleges pára ellen otthonában

Bepárásodott ablaküvegek, dohszag és penészfoltok a falakon – csak néhány példa arra, hogy mivel járhat a túl magas páratartalom az otthonunkban. Ilyenkor hasznos lehet a Ceresit STOP Pára páramentesítő készülék, amely megköti a légnedvesség egy részét, és így javítja a szobában lévő klímát. A páramentesítő és illatosító párnák kisebb helyek felesleges páratartalmát kötik meg. 

A levegőben lévő pára egyik fő forrása maga az ember. Az emberi szervezet a légzéssel és izzadással vízgőzt termel. További pára származik a zuhanyozásból, fürdésből, főzésből, a kimosott ruhák száradásából és a padló felmosásából.

Egy lakóhely beltéri klímájának optimális relatív páratartalma szobahőmérsékleten 45 és 60 százalék körül mozog, ha a levegő relatív páratartalma efölött van, a közérzetünket hátrányosan befolyásolhatja. Egyéb kellemetlenségeket is okozhat a nedvesség: a dohszag beívódik a ruhába, bútorba, tapéta leválhat a falról, megjelenhet a penész. A túlzottan magas páratartalom növelheti az allergiás megbetegedés kialakulásának esélyét is.

Túl párás levegő esetén javasolt páramentesítő készüléket alkalmazni. Speciális esetekben árammal működő berendezést kell használni, de legtöbbször elég az egyszerűbb megoldás is. Ilyenkor nyújthat segítséget a Henkel Ceresit Stop Pára új, AERO 360° páramentesítő rendszere, amely levegőáramlás révén páratlan hatékonysággal gyűjti össze a levegő felesleges nedvességtartalmát és csökkenti a kellemetlen szagokat. A Ceresit STOP Pára berendezés páragyűjtő tablettája hullámos felszínének köszönhetően nagy felületen, hatékonyan gyűjti a felesleges párát. Illatmentes és enyhe levendulaillattal is kapható. A páramentesítő készülék két méretben kapható: az 1 tablettás készülék az 50m3-es (~20 m2) és 2 tablettás “DUÓ” készülék a 100m3-es (~40 m2) helyiségekhez ajánlott. 

A Ceresit STOP Pára készülék használata egyszerű és biztonságos, a páragyűjtő tabletta könnyen behelyezhető, utántölthető. Használatba helyezés után az első vízcseppek már 12 órán belül megjelennek a készülék víztartályában. A készülék zárható kiöntőnyílásán a felgyülemlett folyadék könnyen kiönthető. A készülék modern és esztétikus külsejű, így akár a lakás dísze is lehet. Használható például konyhában, nappaliban, fürdőszobában, hálószobában, pincében, lakókocsiban, nyaralóban, garázsban, és sok egyéb zárt helyen, ahol a levegőből pára csapódhat ki.